عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
Blog Article
چربیهای ناسالم: روغنهای گیاهی فرآوری شده، سس مایونز و…
با توجه به اینکه بیشتر غذاهای ایرانی، انواع کربوهیدرات دارند، رژیم کتوژنیک غذاهای شما را بسیار محدود میکند و نهتنها برای خوردن، بلکه برای تهیهی غذاهای خود هم دچار مشکل میشوید.
مصرف بیشتر آب در طول روز برای دفع کتون (میتوانید برای بهتر شدن بوی دهان در لیوان آب خود چند برگ نعناع یا یک تکه لیمو ترش یا زنجبیل بیندازید.)
به این معنا که شما درست رژیم گرفتهاید. بعد از چند روز این عوارض از بین میروند و بدن شما انرژی فراوان و سرحالی و تمرکز زیادی را تجربه خواهد کرد.
اگر مطمئن نیستید اکنون چه اهدافی دارید یا اینکه چگونه با رژیم غذایی خود به آن اهداف برسید، باید با متخصص لاغری مشورت کنید.
بنابراین متخصصان تغذیه توصیه میکنند، بعد از پایان رژیم کتو، برنامه غذایی خود را به یک رژیم غذایی سبکتر تغییر دهید تا آهسته آهسته وارد مرحله رهایی رژیم و تثبیت وزن شوید.
رژیم کتوژنیک میتواند علائم بیماری آلزایمر را کاهش دهد و روند پیشرفت این بیماری را آهسته کند.
رژیم کتوژنیک همچنین میتواند تعادل آب و مواد معدنی بدن را تغییر دهد؛ بنابراین افزودن نمک اضافی به وعدههای غذایی یا مصرف مکملهای معدنی میتواند کمککننده باشد.
درواقع، شما میتوانید وزن خود را بدون پیگیری کالری کاهش دهید؛ چیزی که بسیاری از افراد را از پایبندی به رژیمهای دیگر بازمیدارد.
هنگامی که کربوهیدراتها را دوباره وارد رژیم خود میکنید، به همراه آنها آب اضافی نیز وارد بدن میشود.
برخی از عوارض جانبی رژیم کتو شامل بد بو شدن دهان (برای چند روز)، آنفلانزای کتو و بی حالی است که این عوارض کاملا بیخطر و نشانهی وارد شدن بدن به فاز کتو است.
حداقل در ابتدای رژیم، مهم است که تا زمانی که سیر شوید غذا بخورید و از محدود کردن بیش از حد کالری خودداری کنید.
آیا شما هم می خواهید با انجام اصولی رژیم کتوژنیک بدن خود را روی نوار چربی سوزی قرار دهید؟ مضرات رژیم کتوژنیک اگر می خواهید هوشمندانه ۵، ۱۰ و حتی ۲۰ کیلوگرم وزن کم کنید پس دکمه زیر را فشار دهید.
از آنجا که رژیم کتو یک رژیم محدود کننده است که مصرف کربوهیدرات ها را ممنوع و توصیه بر مصرف بالای چربی ها و پروتئین ها دارد؛ توصیه متخصصین تغذیه به عدم پیروی از رژیم کتوژنیک در بارداری است.